Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Ramon Valle Trio

Pianistul cubanez Ramon Valle este un veteran experimentat, cu energia explozivă a unui cal de curse ce așteaptă startul. În acest moment esențial al carierei sale, Valle este pe pistă și a fost pregătit pentru TAKE OFF.

Prezența scenică a lui Ramon este impunătoare, fie în rândul unei orchestre, fie în conducerea unui trio. Spectacolele sale și prezența pe scenă sunt carismatice, muzica lui – molipsitoare. Nu mai este un diamant în brut, el este bijuteria perfect tăiată. „Uneori mă simt ca un trubadur”, spune el, „pentru că spun povești, dar povești fără cuvinte”.

Sub îndrumarea și Managementul producătorului de renume mondial Suzi Reynolds, cariera lui Valle a fost sculptată pentru a nu-și arăta doar versatilitatea de compozitor și interpret al propriilor sale lucrări, dar, la lansarea viitoare, oferă și propria sa „preluare” declanșează marile lucrări ale altor artiști, interpretând cu pasiune armoniile lui Stevie Wonder, versurile înfiorătoare ale lui Leonard Cohen și spiritul lui John Coltrane.

Valle avea doar șapte ani când a început să studieze pianul la Escuela Nacional de Arte din orașul natal din Holguín, Cuba. Ulterior și-a încheiat studiile avansate la Escuela Nacional de Arte din Havana. După ce s-a consacrat pe scenele festivalurilor de jazz din Mexic, Bogota și Havana, marele pianist cubanez și fondatorul Irakerei, Chucho Valdés, l-a declarat pe Ramon Valle „Cel mai mare talent dintre tinerii noștri pianiști”, când l-a prezentat pe Ramon în albumul său de debut, Levitando în 1993. Compoziția originală a lui Valle, Levitando, a devenit de atunci un imn cubanez cunoscut în întreaga lume.

Un om smerit, cu un zâmbet molipsitor și o natură artistică autentică, Valle are muzica adânc în suflet. Ritmurile Africii care au călătorit în Caraibe sunt înrădăcinate în el și sunt o piatră de temelie majoră pentru cultura cubaneză a lui Valle. „Muzica este ca un râu”, spune el. „Beți atât cât are nevoie corpul tău. Îmi iau cât este necesar pentru a hrăni muzica și pentru a fi inspirat. Beau din râu. ”

Ramon Valle este semnat la In + Out Records GmbH, o etichetă independentă din Germania, cu distribuție în Europa, SUA și în alte țări internaționale. TAKE OFF-ul lui Ramon Valle a fost lansat internațional în martie 2015.

Detalii Eveniment

May 23, 2020

7:00 pm

Piata Mare, Sibiu

Follow Me:

JAzZ a second

0