Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Josiah Woodson Quartet

Ridicând trompeta la vârsta de 12 ani, Josiah Woodson, un produs al Oaktown Jazz Workshop, și-a perfecționat stilul sub instrucția privată a mentorului, Khalil Shaheed. De când a părăsit zona golfului, Woodson s-a întors regulat pentru a preda și a interpreta, inclusiv o piesă originală, „A treia zi”, cu dirijorul Michael Morgan și Simfonia din Oakland East Bay.

Woodson și-a obținut diploma de licență în muzică de la Conservatorul de muzică Oberlin din Ohio, unde a studiat sub Marcus Belgrave. Acolo, el a fost membru al mai multor ansambluri, în special a septetului de jazz Oberlin. Mutandu-se la Boston pentru a obține un master în muzică (cu onoruri academice) de la Conservatorul de muzică din New England, Woodson a fost printre studenții selectați pentru a concerta la Festivalul de Jazz de la Panama cu Danilo Perez, împărtășind scena cu David Sanchez, Victor Paz și Kurt Rosenwinkel. Boston Globe a catalogat recitalul ca fiind „excepțional!”

În timp ce se afla la Boston, unde a fost în turneu cu Lamine Toure și Group Saloum cântând la trompetă, flaut și chitară, Woodson a devenit un membru integrant al „Proiectului Makanda” cu Oliver Lake, Yoron Isreal și John Lockwood, cântând la trompetă și flaut. El a continuat să concerteze cu ansamblul din Boston, în timp ce locuia la New York. În New York City, Josiah cântă la trompetă, flaut și chitară în mai multe trupe, inclusiv Out to Lunch, The People’s Champsand The SuperPower Horns, cu care a scris și a înregistrat material pentru ultimul album al cântăreței câștigătoare, Beyonce, 4.

Josiah Woodson este un muzician internațional care a cântat în Statele Unite și America de Nord (și anume New York City, Boston, Charlotte, Detroit, Atlanta, New Orleans, Bay Area-California și Montréal, Canada), Europa (inclusiv Ostrava și Praga în Republica Cehă; Pohoda, Slovacia și Paris, Franța), precum și Tokyo, Japonia. Recent, el a format un nou proiect numit Quintessentiel care oferă muzică pentru oamenii inspirați de elementele lumii noastre naturale. În prezent este în tranziție pentru a extinde acest proiect și cariera sa la Paris, Franța.

Detalii Eveniment

May 22, 2020

9:00 pm

Piata Mare, Sibiu

Follow Me:

JAzZ a second

0