Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Jorge Pardo

S-a născut la Madrid (Spania), la data de 1 decembrie 1956. Începe de tânăr la chitară, dar în curând este atras de lumea instrumentelor de suflat. Referințele sale muzicale sunt mulți artiști și stiluri diferite. Profesional începe să cânte în oraș „bântuie”. Diego Carrasco, Jean Luc Vallet, Manuel Soler, Peer Wyboris, David Thomas, Ricardo Miralles, Pedro Iturralde, Vlady Bas, printre alții, sunt referințe și maeștri ai mediului său. Prima sa înregistrare profesională cu Las Grecas este o anecdotă, târziu în Dolores Band, el este grupat în jurul lui Pedro Ruy Blas și mai mulți muzicieni ai scenei din Madrid, pentru a înregistra 3 LP-uri și într-unul dintre ele apare Paco de Lucia, cu care va lucra de-a lungul timpului în multe înregistrări și turnee din întreaga lume.

De asemenea, în același timp, l-a cunoscut pe Camarón și înregistrează în La «Leyenda del Tiempo», de atunci, peste 20 de albume și mai multe călătorii în întreaga lume, luându-și limbajul personal și viziunea asupra tradiției muzicale hispanice. Este un partener obișnuit al lui Chick Corea și cântă în trupa sa Touchstone într-un turneu mondial. Lista colaboratorilor săi se extinde acoperind cele mai diverse stiluri și fundaluri, de la „flaut solo” până la cel mai recent proiect al său de la Flamenco Big Band Huellas XL, triosuri de flamenco și jazz sau proiecte simfonice fac din acest muzician, un autentic all-road.

Detalii Eveniment

May 24, 2020

9:00 pm

Piata Mare, Sibiu

Follow Me:

JAzZ a second

0