Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

FiRMA SibiuJazz Festival 2020

Firma

– Commissioned Jazz-Rock Project –

proiect creat special pentru prezenta in “Sibiu Jazz Festival”

FiRMA se alatura line-up-ului Festivalului de Jazz Sibiu 2020 in urma unei invitatii de a canta un set special conceput pentru acest eveniment.

Pe 22 august, trupa va urca pe scena pentru a concerta intr-un show ce va imbina rock-ul alternativ cu jazz-ul si blues-ul.

Acest spectacol vine ca o urmare fireasca, avand in vedere istoria de 20 de ani a formatiei si inclinarea si atractia catre muzica nobila si arte, reflectata in albumele de studio

“La orbire” (2003), “Exit” (2007)

“Descantece Vol 1” (2014)

“Descantece Vol 2” (2017)

“Poezii Alese Vol 1” (2018)

“Desteptarea Primaverii” (2020)

Cele mai recente doua albume contin un amestec aparte de influente, relationate cu poezia si teatrul, continand muzica compusa de liderul si producatorul Daniel Rocca.

“Poezii Alese Vol 1” (“Selected Poems Vol 1”) a fost creat avand ca sursa de inspiratie poezii ale unor autori romani clasici si contemporani, lecturate de catre acestia in studiourile Radio Romania.
“Desteptarea Primaverii” (“Spring Awakening”) contine muzica si versuri originale, compuse pentru piesa de teatru a lui Frank Wedekind. Pana acum, trupa a performat timp de 3 ani in cadrul spectacolelor sustinute la Teatrul Mic, unul din cele mai indragite teatre din tara.

Avand la activ aparitii alaturi de trupe ca Muse sau Arcade Fire, anul trecut FiRMA a fost selectata sa deschida concertul Bon Jovi la Bucuresti din cadrul turneului “This House Is Not For Sale”.

In 2007, trupa ajunge in finala Mtv’s “New Sounds Of Europe” cu single-ul “Baby is crying” si este invitata pe scena premiilor Mtv EMA, ceremonie transmisa live din Olympia Halle, Munchen.

Videoclipul piesei este apreciat si difuzat in heavy-rotation pe postul Vh1 Europe timp de mai multe luni.

Avand la baza viziunea muzicala si cinematica a lui Daniel Rocca, iconica trupa romaneasca FiRMA prezinta compozitii originale, versuri subtile si aparitii live care te bantuie, iar sunetul trupei atinge o paleta variata de iubitori de muzica.

Join’em for the love of music intru rock’n’roll!

Daniel Rocca – voce, chitara, pian
Sorin Erhan – bass
Adi Coman – chitara
John Ciurea – tobe

Detalii Eveniment

August 22, 2020

9:00 pm

Piata Mare, Sibiu

Follow Me:

JAzZ a second

0