Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

JAZZODROM

Odată cu noul său LP, cvintetul austriac aduce un suflu nou, extrem de reușit, ritmurilor de soul jazz.

Sonoritățile create de membrii trupei sunt la fel de variate precum personalitatea ficăruia dintre ei. Noul album este o bogată sinteză între vechile tradiții din soul jazz și nenumăratele influențe pe care fiecare membru al trupei le-a dobândit din diversitatea experiențelor sale artistice. Motive sensibile se împletesc cu groove-uri urbane, fraze muzicale catifelate cu breakbeat-uri impunătoare și aranjamente acustice tradiționale cu sonorități electronice moderne. Pentru membrii trupei este o adevărată desfătare să-și lărgească permanent orizontul și să eludeze convențiile. Deschiderea lor față de alte genuri muzicale, precum muzica clasică sau cea populară, s-a reflectat cel mai bine în proiectele realizate în colaborare cu cvartetul Spring String, proiecte care s-au bucurat de un real succes.

Piesele noi sunt interpretate cu o spontaneitate și vitalitate unică. În albumul „Another World”, trupa ne propune un sound ajuns la o stabilitate neîntâlnită în albumele anterioare, stabilitate care are darul de a reduce din intensitatea fiecărui element izolat. Comunicarea extraordinară dintre membrii trupei dă naștere unei forțe integratoare extrem de puternice, care integrează într-un mod armonios chiar și cele mai complexe elemente de virtuozitate. Din fericire, Jazzodrom ignoră complet discursul ermetic elitist, concentându-se în principal pe ideea de a compune piese care să implice ascultătorul.

Odată cu noul album, trupa Jazzodrom a revenit la soundul inconfundabil care a consacrat-o, sound pe care l-a dus la un alt nivel. Albumul „Another World” este minunat, îndrăzneț, proaspăt și reprezintă viitorul sound al jazzului!

Concert realizat cu sprijinul Forumului Cultural Austriac.

  • Andreas See – saxofon
  • Gerd Rahstorfer – trompetă
  • Martin Wöss – pian
  • Christian Wendt – bass
  • Mario Lackner – tobe

Detalii Eveniment

May 19, 2019

7:00 pm

Piata Mare, Sibiu

Follow Me:

JAzZ a second

0