Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Sibiu Jazz Festival/Noutati /70 DE MUZICIENI DIN 12 ȚĂRI PE SCENA SIBIU JAZZ FESTIVAL: PESTE 1.000 DE MINUTE DE MUZICĂ BUNĂ

Blog

70 DE MUZICIENI DIN 12 ȚĂRI PE SCENA SIBIU JAZZ FESTIVAL: PESTE 1.000 DE MINUTE DE MUZICĂ BUNĂ

Sibiu, 17 mai 2019 — Sibiu Jazz Festival și-a deschis ieri deschide porțile pentru a 49-a ediție, una dintre cele mai cosmopolite de până acum: 70 de muzicieni din 12 țări (Belgia, Polonia, Luxemburg, Franța, Ungaria, Spania, Israel, Austria, Norvegia, Suedia, Cuba și România) vor urca pe scenă în cele 4 zile de festival. Audiența se va bucura de peste 1.000 de minute de muzică bună asigurată de 11 trupe care abordează stiluri diferite care se vor completa armonic.

Anul acesta, festivalul se adresează tuturor simțurilor, deoarece așa cum interpretarea artiștilor va bucura auzul celor prezenți, cele 14 truck-uri de street food campate în Piața Mare vor bucura papilele gustative ale spectatorilor cu produse pentru toate gusturile: de la paste, burgeri, pizza și clătite la spumante și ciocolată. Astfel, Sibiu Jazz Festival 2019 devine o experiență senzorială completă, desfășurată sub sloganul „Jazz Feel It!”.

Și vremea ar putea ține cu organizatorii: începând de vineri ploile ar putea deveni mai izolate și mai rare.
„Iubitorii de jazz nu vor fi deranjați dacă vremea de afară va fi uneori mai puțin prielnică, condițiile de audiție fiind impecabile. Ne-am obișnuit spectatorii cu un nivel pe care îl vom păstra și la ediția de anul acesta”, spune Simona Adina Maxim, directorul executiv al festivalului.

Written By: daniel

JAzZ a second

0