Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Sibiu Jazz Festival/Noutati /Sibiu Jazz Meeting – promovarea jazzului romanesc

Blog

Sibiu Jazz Meeting – promovarea jazzului romanesc

Acest proiect a fost creat după un model European, care e deja implementat în mai multe țări.

Scopul proiectului este acela de a promova și exporta muzica de jazz din România în principalele țări europene.

Ne propunem să fim aproape de inima jazzului din România și de industria română de jazz, ca o parte esențială a lumii jazzului din țara noastră, creând astfel în mod constant puncte de susținere, în jurul cărora muzicienii, publicul, promotorii și organizatorii să își planifice activitățile.

Anul acesta sunt invitați la Sibiu promotori din Luxemburg, Polonia și Portugalia. Aceștia participa la evenimentele din program, având ocazia de a găsi și oportunității de colaborare cu artiștii prezenți.

Acest eveniment are un rol deosebit pentru promovarea şi susţinerea jazzului românesc şi, totodată, constituie un puternic vector de imagine a României peste hotare, precum şi pentru susţinerea creaţiei contemporane, dar și stimularea vieţii culturale la nivel naţional. De asemenea, acesta contribuie la creşterea calităţii vieţii şi la asigurarea coeziunii sociale.

Și pentru că suntem în anul Centenar, am invitat în cadrul Sibiu Jazz Meeting și o formație de etno jazz din Republica Moldova: Vali Boghean Band. Ne mai onorează cu prezența JazzyBit de la Timișoara, Sorin Zlat Quartet și KRiSPER. Vă așteptăm cu drag!

Iar dacă nu reușiți să ajungeți la Sibiu, toate cele 4 concerte din cadrul acestui proiect vor fi distribuite live pe sibiujazz.ro, livestream.com și pe pagina noastră de Facebook, de joi până sâmbătă, începând cu ora 19:00!

Written By: daniel