Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Sibiu Jazz Festival/Noutati /Peste 7000 de oameni la Sibiu Jazz Festival 2017

Blog

Peste 7000 de oameni la Sibiu Jazz Festival 2017

Duminica, 21 mai, s-a incheiat cea de-a 47-a editie a Sibiu Jazz Festival.

Cel mai longeviv eveniment de profil din Romania a transformat Sibiul intr-un loc de intalnire pentru iubitorii de jazz din intreaga lume.

Mii de persoane au venit in Piata Mica din Sibiu pentru a se bucura de seri pline de efervescenta. In intregul oras, grupuri de turisti veseli, admirau cladiri, stradute inguste si serpuite, se odihneau la terase si cafenele, dupa periplul la expozitiile Focus Jazz. Fotografiile semnate de Tibor Jakab “Jazz Body Sounds”, sculpturile de bronz realizate de sculptorul Eugen Petri – “Jazz Suflet si Forma” si expozitia de afise de jazz a graficianului Stefan Orth au incantat privirile vizitatorilor de pretutindeni.

Cei mici s-au distrat copios alaturi de pianista Daniela Nicolae si percutionistul Andrei Marcovici, la cea de-a doua editie a proiectului de educatie prin muzica, “Jazz for Kids”.

Piata Mica s-a aratat neincapatoare pentru numarul mare de iubitori ai jazzului care au savurat din plin fiecare moment muzical.

Sibiu Jazz Festival 2017 a fost, fara indoiala, un festival al premierelor. Aflat la prima editie, proiectul Romanian Jazz Meeting realizat in parteneriat cu Institutul Cultural Roman a promovat grupuri de muzicieni romani pe scena festivalului.

Pe aceeasi scena, artisti internationali precum Yilian Canizares, Mauro Sigura si Natalia M King au cucerit publicul de-a lungul celor patru seri de concerte.

Editia – 47 s-a incheiat in aplauzele pline de entuziasm ale publicului, cu promisiunea pregatirii unei noi editii pline de culoare si magnetism pentru anul 2018.

Written By: daniel

JAzZ a second

0